Your own Personal Jesus

Dåligt med bloggande och tid idag. Har pluggat massa timmar, och sprungit. Orkade dock inte kuta mer än tio minuter sammanlagt. det var ju ffs 23 jävla grader! Höll på att svimma i värmen!
.. har ätit fyra gånger idag. Det tycker jag inte om :(

Nu ska jag iallafall jobba i baren ikväll.

Laterz

Usch..

Jag känner inte alls för att ut och springa nu :( Känner mej bara tjock och äcklig, men vafan..
Får väl tvinga mej ut iallafall. Det kommer kännas bra efteråt, får väl se det så.

Smell u later..

9.e Augusti om fem år ^^

Nu är jag trött. Sprang i nästan 20 min idag. Så jag har ökat med 5 :) .. Men var väldigt kämpigt idag, kändes som om jag inte hade någon balans. Som om jag sprang och lutade baklänges -.-

Nu ska jag köra och handla. Eller cykla rättare sagt, men ska handla iallafall^^

Laterz

Hotter than your average Bitch^^

Fyfaaan va jag har syndat idag :(
Jag har ätit en Negerboll, en Mars Delight och en Glass!! .. I'm a naughty bitch -.-
Ska ge mej ut och springa nu. Kan behövas, dels för att jag har tjockat mej - och dels för att jag har en huvudvärk som inte är av denna värld!! .. Ska förlänga rundan idag med dessutom! .. Kommer ju antagligen dö av utmattning innan jag är hemma, men man kan ju alltid göra ett försök!

Min pojkvän är en svikare, han lovade att komma hit idag - men nu orkar han inte bara för att jag var hemma i helgen *Tjurar* .. Kanske jag förlåter honom om han köper en ring till mej! .. (Jag förlåter honom även utan ring, men ändå^^)



Aight, träna - Sedan handla
Mors!!

ALLTING SOM JAG VILL KAN JAG GÖRA!!

Nu är jag klar med tentan^^ Gud så skönt - Nu slipper jag tänka på den mer. Iallafall ett tag, om jag inte klarar den så slipper jag den fram till Augusti iallafall :D

Jag tyckte det gick bra. Men jag vågar knappt säga det högt för då kommer det gå skitdåligt tror jag! Jag satt fan och skrev i 4,5 h, och jag fick ihop 12 A4 sidor! Så nog FAAN kunde jag en del!

Håll tummarna för mej nu - Nu drar jag till stan


Laterz

Blöt kudde -.-

JAG VILL OCH JAG KAN !!

.. Mamma och pappa kommer aldrig någonsin bli besvikna på mej.
Det sa dom innan när jag ringde - Inte ens om det tar mej hundra ggr innan jag klarar den jävla tentan så kommer de vara besvikna på mej!





Nu Jävlarrr! Kom an bara jävla TS9141!


LackBikini^^

Hihi, jag ska få en lack-bikini :D

.. Jag svimmar snart, är alldelles för längesedan jag åt. Men Anna och compani tyckte jag skulle följa med ut till stan och äta - Så klart jag vill det!

Laterz

Ååh så skönt^^

Jag låg ute i solen i en och en halv timme :) Jätteskönt, pluggade visserligen bara 40 min av den en och en halva timmen, men lite lärde jag mej säkert. Lite dumt att jag var så lat bara.
Solade i shorts och en tubtopp som jag kavlade upp.. Nu har jag alltså ett par solbrända stayups på benen^^ Ser allt lite konstigt ut, men vafan!
Har ont i magen.. Kanske dags att äta nåt -.- Var ungefär 9 h timmar sedan jag åt senast. Så får jag inte hålla på! Man måste äta, men jag känner mej så "duktig" när det tar så lång tid mellan målen..  :( Hjälp mej nån?

Imorgon bitti är det tenta-tajm. Usch! Jag är nervös, och jag vill så gärna klara den.. Det känns liksom som om jag kommit in i en nedåtgående trend. Som om jag blir dummare för varje misslyckad tenta som går. Det är visserligen omöjligt, men känns som om det blir så iallafall.

ÄTA. NU. VAMOS.

Minnie-Plågeri 06.45!!

Hemskt att behöva gå upp så tidigt. När jag får världsherravälde ska jag införa en regel som säger att jag och min karl får sova till 10.00 VARJE DAG!!


.. Hursomhaver, jag tror jag sprängde magsäcken! Åt ju inte mer än vanligt till frukost - En rostad macka med skinka + tomat och en liten skål müsli, samt en stor kopp kaffe! Kanske var för gammal mjölk som gjorde 'at?

GUMMIBANDET!! (Suddigaste bilden ever)

Är på väg till skolan,ska bara vara där i två timmar eller så. Vi ska laborera, och vi slipper skriva labbrapport den här gången också :D

Laterz!

?!

Vem fan läser min blogg?!

.. Allvarligt, jag har 13-15 läsare per dag. Vilka fan är det? Jag vet att Pörnil läser min blogg ibland, samt Veronica (som befinner sig i Thailand just nu) och min karl.  Det är tre stycken. Vilka är de resterande 12 personerna??  0_o

Kan ni inte skriva en liten gullig kommentar? Typ:
Hej Minnie, jag läser din blogg // Minnie




Nu ska jag sova - G O D N A T T

Skitnödig*

Nu har jag pluggat en stund. Var några jävla blatteungar (Ja ursäkta min rasism, men jag hade skrivit "jävla snorungar" om det var svenska barn) här innan och sköt med raketer och smällare. Jag ringde fan polisen, men dom bara: "Du är placerad i kö, din beräknade svarstid är: 9 min" .. Så jag sa till dom att ta sej i röven istället, och sedan sprang jag ner och läste lusen av snorungarna. Dom vågar nog aldrig mer visa sej på min bakgård^^

.. Där ljög jag igen. Jag läste inte alls lusen av dom. Men jag funderade på det.
Ska lägga mej och plugga igen nu, i min ÜBER snygga "mysdress".

*Pust*

Nu mår min kropp bra, till viss del.. Jag mår riktigt illa - Gav mej ut och sprang en runda innan maten iallafall -.- Dumt, har nu gått utan mat i 8 h.. Ska tröck i mej Lax/spenat/purjo/vitlöks-röra med klyftpotatis så snart potäterna är färdiga..
Så då bloggar man sålänge.

Usch va jag är nervös inför omtentan :( Jag kan ju mycket, men säkert inte tillräckligt mycket. Det känns liksom som om jag nått min inlärningsgräns i detta ämnet, och det går typ inte att få in mer! Asdumt ju :(
Alla goda gudar, ge mej lite tur på tentan så att jag faktiskt klarar den!!
Snälla?? Plz? Pretty, pretty pleeease???

VATTEN!

Hihi^^

Det är inte många killar som gillar fisk. Men typ ALLA killar gillar fitta.
När jag öppnade laxpaketen så luktade det fitta - borde ju bara vara konsistensen på fisk och fitta som är annorlunda!



Mwahahahaha! x-D


Godmiddag..

Usch.. Idag känner jag inte alls för att ut och springa. Är dessutom 6 h sedan jag åt, så kommer säkert bara få kramp och må illa om jag ger mej ut nu. Så jag antar att jag ska laga lite middag nu istället. Den där laxbiten har legat i frysen alldelles för länge..
Sedan ska jag bort till ICA och hämta ut ett paket ;) .. Den passar säkert inte, men den måste hämtas ändå. Jag är just nu i en "mittimellan-storlek". Jag är för fet för S, och för liten för M, och dessutom är jag två olika storlekar på under- och överkroppen. S på överkroppen och M på nederkroppen. Jag måste plugga också -.-
.. Att man ens orkar gnälla på såna bagateller. Folk gör inget annat än gnäller nuförtiden. Det gnälls på skinkförpackningar, falska kompisar, stressen, matvanorna, motionen, plugget - Det gnälls om allting. Men vem är jag att klandra er?

Jag har ju inga enorma besvär själv. Jag har bara en omtenta som hela min framtid beror på, och jag har bara Skolios som ger mej kronisk ryggvärk resten av mitt liv, och jag har antagligen ätstörningar. Men hey! Synd att klaga^^

Sätt på AC/DC och röjj lite istället :D

Godnatt-Plugg

Somethin' happened for the very first time with you
My heart melted to the ground, found somethin' true
And everyone's looking ‘round - Thinkin' I'm going crazy, oh

But I don't care what they say, I'm in love with you. They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin' - You cut me open and I

Keep bleedin', keep, keep bleedin' love. I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love
Keep bleedin', keep, keep bleedin' love -  You cut me open ♥


*Grumpf*

.. Jag har ont i mina ben. Ändå stretchade jag som fan igår efter att jag hade sprungit.
Kanske bäst att ha vilodag idag. Har ju sprungit båda måndag och tisdag. Kan springa igen imorgon istället!
Ja, så gör jag^^

Jag känner mej nästan positiv angående omtentan - Vilket är ytterst ovanligt att jag gör, då jag är den mest pessimistiska människan jag vet. Jag vågar heller inte hoppas/tro att det ska gå bra, för då blir jag bara besviken och ledsen när det inte gör det. Men om jag är negativ redan från början så går det ju säkert dåligt av den anledningen också -.-

What to do? .. Jag kan iallafall hoppas att det kommer gå bra, och att jag för en gångs skull har tur och det är precis det jag pluggat på, som kommer vara med på provet :)

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!

Fräscht!

Slängde på mej skinnpajen, skulle cykla ner till willys för att handla.

Höll ju på att rinna bort i den!! Det typ droppar om mej så svettig är jag nu! .. Men vem bryr sej, jag ska ändå bara sitta här och plugga. Dvs, jag ska plugga så snart jag laddat upp bilderna på stallets hemsida.

Ska på möte vid fem också, men det är bara med Pörnil och grabbarna - och jag skiter fullständigt i om jag luktar mög när jag är med dom ;)

Wohoo^^

Jag tror min bantning + springning- taktik börjar ge resultat :D
Passade på attt byta till ett snyggare navelsmycke också^^

Radio Girl^^

Håhååjajaaaa... Nu har man fejjat och donat i typ en timme. Så nu skiner lägenheten igen :) Man skulle fan kunna tro att jag bedriver dammråtts-pensionat här!! Jag har lämnat plejjset utan att städa i fyra dagar, sedan ser här ut som ölands djurpark IGEN! Helt sjukt 0_o

Hursomhaver, igår kväll lovade jag hjälpa till med kareoken på stallz. Jag trodde jag skulle vara där nån timme - men icke! Här skulle det skrålas och sjungas natten lång! (Till 01.00) Så det var bara att bita ihop och be till gud att nån vänlig själ skulle komma och skjuta mej, så att jag kunde få slippa höra denna skönsång! .. Sån tur hade jag dock inte!


Passade på att använda mitt nya linne :) Jag trivdes i det, men axelbandslös Bh är ju ett helsike. Jag som har så små bröst borde ju egentligen kunna vara utan bh, men om nån skulle få för sej att rycka i linnet så hade det inte varit så jävla roligt^^

Gick upp vid tio idag, även om jag är ledig. Känns bara som om hela dagen försvinner om man sover längre än till tio.

Tryckte i mej en relativt onyttig frukost, och om ni tror att den där enorma koppen är te så bedrar ni er gruvligt. Det är min morgondos av kaffe ;)
Så nu har jag som sagt redan städat lägenheten. Sedan måste jag handla smör, potatis, klädrulle och youghurt. Men innan dess måste jag hämta stallkameran och ladda upp bilderna från i fredags + igår. Ska bli skönt att slippa det där jobbet. Jag har helt enkelt inte tid -.-
.. Sedan måste jag ju såklart, HALLELUJAH, plugga också.. Nästan så man längtar efter att få ge sej ut att springa efteråt^^ 


Later!

Goodie^^

He was a fast machine, he kept his motor clean
He was the best damn man that I've  ever seen

He had the sightless eyes - Telling me no lies
Knockin' me out with those American thighs

Taking more than his share, Had me fighting for air
He told me to come, but I was already there ♥

Detta suger!!

Nu har jag pluggat i en halvtimme eller så, och jag är redan trött på det! Ska faktiskt ge fan i det en stund och springa en runda istället^^

Sedan är det mer plugg som gäller, och lite ärtsoppa kanske?
Har lovat att hjälpa till med Kareoken ikväll på stallet, så måste vara där vid nio också.


Laterz

*Bröööl*

Jag har tråkigt. Sitter och kollar igenom en anime jag redan sett en gång. Pernilla och jag var i stan innan, köpte lösnaglar och ett rött, leopardmönstrat linne. Ska väl plugga snart, och sedan springa en runda.

Vilka fula händer jag har btw.
 
Jag ska såklart ha byxor på mej när jag använder det ute!

Ganguro and Yamanba

Jag tycker mej se en slående likhet mellan Sveriges mest kända bloggerskor och den japanska Hi-fashion/Trash-fashion stilen "Ganguro" och/eller "Yamanba".

Ganguro, går ut på att bleka/blondera håret så ljust som möjligt, solariesola sig till en nästintill brännskadad hud och framförallt måla läpparna bleka eller ljusrosa.
 ( Figur 1.1, besök http://kissies.se/)

Yamanba, går ut på ungefär samma sak - Fast här fokuserar man solariebrännan i ansiktet och har inte fult så ljust hår.
 
( Figur 1.2, besök http://desireenilsson.blogg.se/)




Gulligt eller tragiskt? .. I know where to vote ;)

WTF?!

Jag tänkte jag skulle kolla om det gick att beställa en grej från ett visst ställe, utan att man måste komma upp i ett visst pris - Så jag tryckte likssom in alla uppgifter, betalningssätt och sedan trodde jag att det skulle komma ett: Du har beställt följande grejor till ett pris av x kr, tryck slutför för att fullfölja din beställning.
Men icke! Här fyllde man i sina uppgifter och valde betalningssätt, sedan var det klart! Inget bekräfta här inte 0_o

.. Nåja, det stod att man får prova och sådant, och det var inte så dyrt det jag skickade efter - Så det blir nog bra :)



Var ute och sprang innan också. Skönt var det, och trött är jag.. Dock måste jag lägga mej för att plugga lite nu.. Blir lite dumt på måndagar och torsdagar, eftersom jag har lektion till klockan fem och helt enkelt inte pallar sätta mej med omtentan det första jag gör när jag kommer hem - Så blir det inget plugg förräns vid läggdags. Men är ledig tisdag och onsdag så jag hinner plugga röven av mej imorgon :) Men först ska jag köpa lösnaglar - Sedan ska jag plugga^^ .. Imorgon alltså!

En grej till! Hurfan lyckas man hyvla sej i fingret?
Det är Ajaj!


G O D N A T T !

Honey, I'm home!

Äntligen är skolan över för idag!
Nu ska jag släppa skiten för en stund och ge mej ut för att kuta en runda. Ska bli spännande att se vart jag hamnar denna gången. Förra gången jag var ute hamnade jag på nån privat hästgård^^ Ska bara vänta på att min ipod ska ladda klart. jag skulle kunna åka till stan och köpa lösnaglar under tiden.. Känner att jag behöver lite vardagslyx, och det är alltid lite uppiggande med snygga naglar :)
Eller också väntar jag tills imorgon, då slipper jag stressa.



Huvudstupa, hjärtat först!

Dansande Dunken

No more talk of darkness
Forget these wide-eyed fears
I'm here, nothing can harm you
My words will warm and calm you.

Let me be your freedom
Let daylight dry your tears
I'm here, with you, beside you
To guard you and to guide you


Say you love me every waking moment
Turn my head with talk of summertime
Say you need me with you, now and always
Promise me that all you say is true
That's all I ask of you


Let me be your shelter
Let me be your light.
You're safe. No one will find you
Your fears are far behind you


All I want is freedom
A world with no more night
And you, always beside me
To hold me and to hide me


Then say you'll share with me one love, one lifetime
Let me lead you from your solitude
Say you need me with you here, beside you
Anywhere you go, let me go too
that's all I ask of you

Say you'll share with me one love, one lifetime
Say the word and I will follow you

Love me, that's all I ask of you

Anywhere you go let me go too
Love me, that's all I ask of you


Pax Deorum

Hemma i Växjö igen. Alltid lika hårt att komma upp igen..
Det är liksom helt okej att bo här, och det är precis lika okej att bo hemma. Men när man väl ska förflytta sej från hemmet till Växjö är det jobbigt.. Jag saknar min familj och min karl innan jag ens har hunnit lämna dem!

Körde som en jävla dåre upp hit! Blåste om fyra bilar vid heldragna linjer i typ 140 km/h -.- Shame on me!!


Men det var en lugn och skön helg iallafall :)
I fredags minns jag tamejfan inte vad jag gjorde 0_o ?!

.. Jo just det, Anna-Maria (min ännu inte ingifta svägerska) fyllde ju år i torsdags. Så vi firade henne i fredagskväll med lite grillat kött och tårta^^ Sedan drog min bror fram gitarren (då gick pappa hem till tv:n) och vi satt och skrålade och sjöng, allt ifrån Eddie Meduza till Rufus Wainwright.

I lördags gick det mesta av dagen åt till att göra typ ingenting. Vi bokade dock en resa till Mallorca i augusti :) Den blev dyrare än jag tänkt, men mamma lovade typ att sponsra mej med nån tusenlapp. Det ska bli asgutt att avsluta sommaren ihop med Johan i ett varmt och soligt land, med exotiska drinkar och skum mat^^
Min karl och jag tog dessutom en match i "Kubb" med mor och far. Vi vann såklart :P

Slutligen: Idag svullade jag i mej en kebabtallrik^^ Tyckte jag kunde vara värd det efter en veckas plugg, svält och motion!
Den var sjukt god och jag stinker fortfarande vitlök :)
.. Pappa slogs med bina hemma. Vi odlar egen honung för den som inte visste det - Mycket godare än den man köper och 100 % Ekologisk ^^


Min blogg är inte meningslös, det är faktiskt väldigt skönt att ha en liten personlig blogg, som bara vänner och familj känner till. Tänk vilket slit att uppdatera 14 ggr om dagen, visa vad man har på sej, göra tävlingar, ge tips, snacka skit om andra bloggare, visa hur man gör sin smoothie, etc etc.. Allt bara för att inte förlora sin läsare/popularitet! .. Visst en del tjänar pengar på den, men ett riktigt jobb är väl ändå att föredra^^
Tacka vet jag min egen lilla blogg - Den om bajs, plugg och allmänt trams :)

HELG!!

Äntligen får man åka hem igen! Denna veckan har varit jobbig som fan. Massa plugga, ännu mer plugg, massa jobb, bantning och springning!
Slutade skolan halv elva idag. Vi laborerade - vilket otroligt nog var ganska kul :) Pia och jag är ett oslagbart team^^
Väl hemma blev jag så jävla kreativ att jag beslutade mej för att pimpa min kavaj!

Jag sydde på ett tygmärke, Motörhead, som jag fått av Johan, och så sydde jag på guldknappar på axlarna och i knäppningen. Blev mycket bättre än innan tycker jag^^
             


Hade tänkt köra in till stan en runda, men vad ska jag göra där? Jag är fattig, och jag bantar så jag kan inte precis köpa en glass heller. Nä, jag äter upp min lunch här hemma, dammsuger och sedan hem till blekinge!

Mmm^^

Äntligen fick jag i mej min mat. Har haft så mycket annat för mej hela dagen. Gjorde lite kycklingsoppa med äggnudlar, inte världens bästa mat kanske - Men gott vare :)

Mina läppar svider, bara för att jag satt och lipade innan. De säger att det inte hjälper att gråta, men det gör det visst!
Gråta och känna en len mule mot handflatan - DET hjälper!

Nu ska jag vara duktig och stänga av datorn , för nu äre plugg som gäller. Även om jag kanske inte lär mej genom att plugga såhär sent, så kanske jag kan somna tidigt av tristess iallafall^^

Anyway, Godnatt!

[Ska upp vid sju imon -.- ]

I have a Dream

Jag hoppas att jag någon dag kommer ha rätten att kalla mej ingenjör. Just nu är jag värdelös och så långt ifrån ingenjör man kan komma, men jag hoppas att jag någon dag får kalla mej själv för ingenjör.


Stackars mej..

Var i skolan från 10.00 till 18.00, och nu måste jag plugga vidare på omtentan och hunden vill ut och gå, jag behöver städa och vila. Ja just det, när ska jag få tid att äta?

Accidentally in love

Nu blev jag plötsligt glad igen :)
Fick för mej att kolla brevlådan, vilket jag gör typ en gång i månaden - Kerstin
(min sommar-farmor) hade skickat ner mitt armband hit! Jag skickade det till henne för att det var trasigt, så nu är det lagat och som nytt igen!
Dessutom hade hon observerat att jag fyllt 20, så hon skickade med ett helt nytt armband också^^
Tänk va en liten present kan göra för humöret ♥


 
Armbandet med hjärtat är det gamla trasiga men nu lagade
och det breda med bruna lädertrådar är sprillans nytt!

Glitters fula "wannabe-Kerstin-armband" kan ta sig i röven, inget kan slå ett armband fyllt med kärlek från en Sommar-farmor ♥


The River Sings

http://animeseed.com/index.php/site-content/anime-pages/this-ugly-and-beautiful-world/?p=442

.. Äntligen hittade jag en anime som dög.
Men är oengagerad och på dåligt humör, så pallar inte se mer nu.


Godnatt -.-

En dans på rosor -.-

Usch va sur jag blev helt plötsligt! Jävla omtentor, jävla nollning, jävla 2-veckors semester, jävla bantning, jävla feta mage!!

J Ä V L A   J Ä V L A R !


Jahopp..

Jag får bara ha två veckors semester i sommar.
Fast jag är ledig typ sex veckor om man räknar med swedenrockveckan, omtentaveckorna, och playa-veckan..

Jag ska iallafall jobba fr.o.m. 8.e juni - 25.e juni

Ledig till den 13.e juli

Sedan fr.o.m. 13.e juli - 4 agusti (Typ)

Sedan Playa del Ingles med Johan :)

Lovely indeed^^

Gud så skönt att springa! Eller ja, just då var det inte så jävla skönt, det blåste kallt och jag hade motvind typ hela jävla vägen! .. Men nu känns det så skönt, alla endorfiner rusar runt i kroppen och man känner sej så jäkla duktig :D

Sadam var snäll hela rundan, men så kom vi till min portdörr, och där var två andra hundar! Han blev skitjobbig, vägrade lyssna! Jag försökte få honom att sitta, men han ville inte lyssna - Så jag gav honom ett tjuvnyp i örat. Då lyssnade han, i ungefär i en 2/3 sekund! Olydiga byracka.
Men iallafall, jag tvingade honom att sätta sej och lugna sej. Så när han väl var lugn igen gick vi in i huset.
Ska ge honom mat nu, och jag själv ska väl trycka i mej en banan nu efter träningen.


.. Stretcha ryggen också kanske, den känns inte helt okej -.-


laterzz

En flicka som är stark

Huu, nu är jag typ lika slut som igår efter allt pluggande.. Vi fick mycket gjort iallafall :)


Ligger i valet och kvalet huruvida jag ska ut och lägga mej i solen en stund eller om jag ska ut och springa?
Kan ju faktiskt plugga och sola, så slipper ja plugga ikväll..
Tough one!

*T Ä N K E R*


-------------------


Okej, jag springer istället. Så kanske jag får ny energi att plugga sedan, är faktiskt inte så pigg på det just nu -.-
Blev förkyld inatt, har lite ont i halsen - Men säg den sjukdom som inte blivit bättre av lite frisk luft!

Smell u later!

Pon de Replay!

Woho! Jag kom nyss hem från min motionsrunda :) Jag sprang verkligen inte hela tiden, men ganska mycket iallafall.
Det är skönt att faktiskt åstadkomma någonting om dagarna, jag ska nog fylla i Modul 8 nu, eller läsa lite i min nya Cosmopolitan ♥
.. Sadam är helt slut :P Dessutom blev jag så varm efter ett tag att jag fick ta av mej min sjal och knyta den om Sadams hals - Han såg ut som värsta fashionistan^^

Plockade tre stycken tussilago när jag var ute, är typ tredje gången i mitt liv jag ser några. Visserligen är alla blommor finast där dom växer, men nogfan kan jag unna mej en blomma eller tre någon gång ibland!


En sak till! När jag skulle äta en banan nyss så var det mask i den!! Ja du läste rätt - MASK!
Så jävla gross, jag slängde hela bananen -.-


Be like that

Fyfan va trött jag är nu!
Pia kom hit strax efter klockan tio, så vi har pluggat non-stop till klockan tre. Men vi fick mycket gjort också, vi hittade så gott som alla rätta svar till omtentan. Så nu blir det att plugga på allt det jag inte kunde förra gången och repetera allting jag kunde :)

Men inte idag, ska ut och spring med vovven nu och sedan eventuellt skriva in Modul 8 på datorn. Beror på hur slut jag är efter det.. Btw! Pia och hennes man kanske vill ha Sadam :D Det hade varit jättebra, de bor på landet och har två små flickor som kommer skämma bort Sadam med pussar och kel, det hade han nog gillat!


Laterzz

Två år kvar -.-

Vid din sida jag önskar att jag finge gå, i en allé när mörkret faller på
Och få tala om kärlek om himmelen blå, om en röd liten stuga för två ♥


Love grows where Johan goes^^

Mätt, tröckte precis i mej en rostad macka och en skål müsli :) Pia ska komma hit vid tio, så ska vi plugga omtenta då!
.. Undrar hur det ska gå? Jag vill så gärna klara den, känner mej alltid så hopplös och dum när jag inte klarar saker på första försöket -.-




Anyway, ska nog ta en dusch nu. Smell u later ♥

Just det!

Vi var på bio i torsdagskväll också! Fast and the Furios IV
Riktigt bra för att vara en actionspäckad bilfilm!
.. Synd och skam att de förstör Chargern bara -.- 


Hemma igen^^

Sådär, efter en blöt helg är man återigen tillbaka på småländsk mark.

Det har frossats i ägg och grillat kött.
Herman och Johan har fixat min bil så nu har jag massa dunka dunk i bilen igen :D
Lilla snäckan blir bara tjockare och tjockare, jag räknar med att hon får sina gullungar i slutet av april, någon som vill ha en?

Vi har dessutom äntligen hittat tärnklänningarna nu! (Jag hittade den) Den är babyblå/lavdendel färgad, jag har jeans under så jag ser fetare ut än vanligt. Men klänningen är ganska fin, huruvida den klär mej eller om jag klär den kan diskuteras^^



Min tatuering är så gott som läkt :)

*Suck*

Tittade på twilight nyss. Den var jättebra - precis sådär romantisk som böckerna jag läste när jag var tretton-fjorton år :)
Ingen kill-film, det säger jag ju bara!


GODNATT!

What you wanna do with your life?

I WANNA ROCK!

..Nu skiter jag i pluggandet, har ändå ingen inspiration och jag inbillar mej att om man inte har det så lär man sej ändå ingenting.


Jag hade kläder på mig idag 0_o

Fest på lördag

..vad ska jag ha på mej? Fnular på min svarta klänning jag köpte på gina tricot och ett par blå, lila eller gröna tights till + ett par vita högklackade skor.
Kan det bli snyggt tro?

Playa del ingles?

Jag och Johan vill åka den 8.e augusti. Men nu helt plötsligt finns det ingen resa dit detta datumet, det fanns det ju i lördags?! Tar de slut så jävla fort 0_o

Vi kan inte åka senare än den 9.e tyvärr, jag har ju mina tentaveckor 34-35, så vi behöver komma hem innan dess!
Hit vill jag åka btw:

Brakfesten den 27.e mars

Det var askul. Alla var fulla som svin och vi rökte vattenpipa, dansade, skrålade och just det - Vi söp ännu mer :)
Här är lite bilder veronica tog på mej ute i korridoren!
Akta posern!

Mmm!


Aah!


Ooh!


Skojjade bara! Någon modell blir man då aldrig :)

Läggdags..

Ska faktiskt bara dricka upp mitt te, och sedan gå och lägga mej. Känner att jag behöver sova.

När jag stod och lagade mat innan slogs jag av en konstig längtan. Något jag aldrig känt förut!
Jag ville ha ett hem, ett hem ihop med Johan. Jag skulle kunna jobba som vad det nu är jag utbildar mej till, sedan kunde jag gå hem vid fyra och släppa jobbet som alla andra, istället för att det ska jaga mej morgon och kväll som plugget gör!

Det hade varit så mysigt att komma hem till vårt gröna hus och börja med maten. Han hade kommit hem runt halv fem och då har jag redan maten klar, vi äter under stojj och stim. Jag tvingar honom att diska och kryper själv upp i soffan med en kopp kaffe.
När han har diskat klart vilar vi ned maten en stund för att sedan gå ut och gå med våra tre hundar. Efter det slänger vi oss framför tv.n, såklart går det en bra thriller. Runt elva går vi och lägger oss i vår stora mjuka dubbelsäng och säger att vi älskar varandra en sista gång innan vi somnar och vaknar i samma lilla idyll som vi somnade i.





I don't have to tell you, What this is all about
Cause baby, half the fun is in us figuring it all out ♥

Husmor?

Fy va trött jag är. Inte kroppsligt, men i själen.. Jag orkar inte med saker och ting känns det som, dygnet är för kort och jag är en dum tjockis :(

Tog med mej Sadam upp hit idag. Skönt med lite sällskap nu när man har blivit så rädd för att sova själv. Är jättemörkrädd nuförtiden, fick nästan en stroke när Johan bad mej hämta en kudde åt honom i mörkret!
Anyway.. Min tatuering läker finfint och idag fuskade jag faktiskt och sprang en runda, även om man inte ska springa förränns efter en vecka efter man gjort tatuering, but who the hell cares?

Sprang inte så långt, in till stan bara, sprang inte hela vägen heller men sprang mycket iallafall :) Är väl 2-3 km in till stan åtminstonde! Hursomhaver är jag trött nu, och jag har ont i huvudet igen! Är trött på att ha det - Får ju ont oavsett om jag har glasögonen på mej eller ej, så vad beror det på?!

Lagade en kulinarisk maträtt. Var ganska längesedan nu.

Kokt potatis med laxröra

Koka potatis, mosa dem när de är klara.
Värm/koka kokosmjölk ihop med spenat och purjolök
Släng i lite lax, går lika bra med gravad/rökt som med rå
Pressa i en vitlökslyfta och salta lite
Låt koka 5 min
VOILÀ!

FINALLY!!

Gav mej fan på att lära mej origami ikväll. Här är vad jag till slut åstadkom, efter typ en timmes vrål och svordomar!!






Bubbelfitta -.-

Ååh va mätt och nöjd jag är^^ Det har varit så fint väder idag, och även om min dag inte började sådär tokbra så är jag ganska glad nu :)
Först steg jag upp en hel timme för tidigt (*STÖÖN*), sedan sitter jag i timtal i skolan i väntan på att få åka hem igen. Sedan visar det sej att bussen redan gått, så jag får stanna i växjö över natten.. Och vart är mina nycklar då?! I bilen i backaryd -.-

Thank God så bytte jag och Veronica nycklar med varandra när vi flyttade in här, så hon hade min extranyckel :)
Sedan var dety tydligen dags för grillmys med stallet.

Så vi köpte massa korv och bröd och stack dit^^ Sedan drack vi lite vin och svullade massor ( Därför jag är så mätt och fet nu!) .. Men det var görmysigt iallafall, och alla tyckte min tatuering var så fin^^

Gjorde den igår, och har CP-ONT!! Men det är en bra smärta, den visar att jag lever^^

Nu ska jag försöka mej på det här med att installera min Ipod,
så antar att det goda humöret kommer försvinna inom kort :P


Ajajaj - Det bultar och det bankar^^

Idag gjorde jag min tatuering. Är fortfarande helt groggy och har ont :( Bilder kommer snaaart^^

RSS 2.0