Yes!!

Nu har jag äntligen gjort klart min Viltbruksplan :D
.. Den blev förmodligen inte alls som den skulle. Jag har känt mej helvimsig när jag skrivit den. Har fan undrat vad jag sysslar med ibland. Men Göran (min lärare) är snäll, så han ger mej nog godkänt - och om han inte gör det så ber han mej nog komplettera med något annat lätt.
Hoppas jag iallafall!

Hursomhaver, oavsett om den blev heltokig eller ej så känns det gutt att ha den klar!


Usch, ska jag verkligen jobba ikväll igen? Känner mej skitstressad helt plötsligt.. Nåja, en sak i taget. Först Stabsmöte, sedan middag. Sedan får vi se^^


Sa jag att jag krossade min tå? Tappade dammsugaren på den! .. Det är Veronicas fel - hade inte hon lånat dammsugaren så hade jag aldrig behövt tappa den på tån.

*Ynk*

Stackars lilla dockan.. Är så snorig och förkyld. Har nysit 14 gånger sedan jag vaknade..
Var nyss och tittad epå en lägenhet. Skitfin, men jag ligger trea i kön - Så jag kommer med all säkerhet inte få den. Jag tänkte att får jag inte den jag tittade på nyss så skiter jag i det, iallafall fram till jul. Är ju ingen panik att jag ska flytta precis, jag trvis där jag bor, så jag kan vänta :)

Ska på möte med nollestaben vid fem, så innan dess behöver jag både hämta stallkameran och plugga lite. Får se hur det blir med pluggandet, huvudet känns febertungt och grumligt..

Nu ska jag iallafall titta vidare på X-men 2, har inte sett den ^^


Laterz

G'mrrn..

Usch så trött jag är.. Var hemma från jobbet fyra inatt. Var sjukt mycket folk för att vara en tisdag :) Alltid mycket roligare att jobba när det är mycket folk.
Jag har jätteont i halsen idag med, för att inte tala om alla härliga slem/blod klumpar jag hostar upp.. Hoppas jag förstörde någons lunch nu ;)

Måste ringa Jocke och be honom öppna på stallet. Glömde den jävla stallkameran igen!

Anyway, tajm for breakfast^^

Won't you take me to your heaven?

Hihi^^ Jag kan vara romantisk jag också!
Johan fick sej en chock på eftermiddagen. En tjock karl backade in på deras jobb och frågade efter en Johan Karlsson. Johan trodde att det var en civilpolis. FEL! Det visar sej vara en tjock gubbe som levererade ett blommogram från lilla mej ♥

Gissa om han blev snopen :D


ARGH!

Det är fan inte min dag idag!!

Först så vaknar jag med skitont i halsen och snorar som en kalv.
Sedan bestämmer jag mej iallafall för att åka in till stan och lämna tillbaka de hemska tightsten jag köpte förra veckan. Blev skitstressad helt plötsligt (skit ovanligt va?) och fick springa till bussen för att den redan stod där. Väl på bussen inser jag att jag glömt tightsen. Jag får alltså hoppa av bussen och gå tillbaks hem. Väl hemma tänker jag, va bra! Nu hinner jag hämta solbrillorna också. Så när det är dags att ge sej av kommer jag visserligen ihåg tightsen, men inte bilnycklarna. Brillorna låg i bilen, så jag fick skita i det också. Väl framme vid bussen får jag inte upp dragkedjan på den jävla väskan, där biljetten ligger!! Lyckligtvis lyckas jag efter några bröl få upp väskan och biljetten.

Nu är jag iallafall hemma igen och på ett ganska bra humör. Må så vara att allting bara jävlades med mej, men jag råkade snubbla över ett par jättefina sandaler. jag köpte faktiskt dom, men dom kanske är lite väl flashiga.. Nåja, nu är dom här iallafall.




Ska försöka äta upp min äckliga lunch och sedan ut i solen innan jag måste plugga :(
Laterz

*Host*

Isch, har lite ont i halsen fortfarande.
Det river och jag är törstig hela tiden :( ..men synd att klaga!
Har städat och handlat nu, skönt när man får saker och ting gjort.



Min bror gifte sej i helgen, trevligt trevligt! Det var nog i det romantigaste laget för min del.. Det blir vaxduk och papptallrikar när jag och Johan gifter oss^^ Men Ola och Helena var supernöjda iallafall. Tania sjöng, Mia sjöng, Adde sjön, jag höll tal, pappa höll tal och mamma lipade :)
Alla var
(alldeles för) fulla, och hade kanonkul. Alla dansade (hellre än bra) natten lång, och alla skrev i gästboken.
Jag skrev:
"Ni lyckade oss alla glädja.. Men nu är det ännu en gång familjen som får städa".


Det blev massor med mat över, så jag har tröckt i mej tårta och kycklinglår i överflöd. Skönt att det blev massa skinka över också, så slapp jag köpa det :) .. För er som inte handlar mat själva så kan jag tala om att kött är skitdyrt.



Kisebebisarna växer, och två av dem har öppnat ögonen nu^^
Tog med mej Sadam upp hit idag, men Pia snodde honom ifrån mej!! .. Nejmen vi har pratat lite om att Pia och hennes familj eventuellt ville ha Sadam, så hon tog hem honom på prov nu.
Hoppas verkligen dom vill ha honom. Han är så snäll och go 
.. vore hemskt att behöva avliva honom -.-

Jag klarade min skogliga tentamen btw, och här sitter jag och tjurar! Hur kan jag ta ett "Icke-godkänt" så jävla hårt, men när jag väl blir godkänd så rycker jag bara på axlarna?! Jag borde fan hoppa och dansa och tala om för hela världen hur jävla bra jag är och
att jag kommit ännu lite närmare mitt mål att bli Ingenjör :)


FIRE!!

Nu jävlarr!! Vin Brännboll på g! Ska bli apkul!! Äntligen ska vi visa skånes nation att
Stallarna är bäst!

*Gääsp*

Usch va trött jag är, men måste skriva lite uppsats ändå..Var i stan innan, köpte ett par jeans-liknande tights på Gina Tricot, men de var inte alls lika snygga när jag väl kom hem, så tänker lämna tillbaka dom.
Längsedan jag bloggade. I fredags var det iallafall dammiddag, temat gick i "Purple Rain". Jag orkade inte vara lila hela kvällen, så jag kilade hem och bytte till min blåa klänning :)
Jag blev iallafall krönt under dammiddagen också.




Miss-Stallz

Hemsk bild! Önskar jag kunde skylla på spriten men jag var ju nykter..


Kattungarna har anlänt dessutom!! Jag får fan ingenting gjort därhemma, så fort jag inte har nåt för händerna springer jag in och trumlar med bebisarna.. Men vem kan klandra mej? Dom är helt underbara dom små liven :)


Mami och henns tre små däker







Kimme ska få en av dom, de andra två saknar ännu så länge hem. Ingen som blir sugen??


Zzz..

Fett trött, fett skum dröm inatt, fett spännande o se om katten födde inatt.

"Panik-Ångest"

Jag har "Panik-Ångest"
Inte Panikångest, utan en blandning av både panik och ångest.

Det är sådär skitjobbigt igen.. Jag är så stressad inför bröllopet och allting! Jag ska på damiddag på fredag, måste hålla mej relativt nykter för jag måste gå upp klockan sex för att köra till blekinge. Väl där ska jag på möhippa hela dagen, och det kommer bli ganska mycket pengar, visserligen kommer min fina mamma betala allting åt mej, då jag är ganska fattig just nu, men det känns jätte jobbigt ändå.. Iallafall, söndag (dagen efter möhippan) kommer jag säkert vara bakfull = Kommer alltså inte ha något för att vara hemma för jag hinner typ knappt träffa mor och far. Har lovat att fira min brors födelsedag med bio också, sedan måste jag hit igen på måndag morgon och räkna fysik. På tisdagen måste jag antagligen skriva labbrapoort + plugga fysik och moduler. Onsdagen är det återigen plugg, Nollningsmöte och vinbrännboll. Torsdag kanske jag måste jobba, när jag egentligen borde vara hemma och plugga och provlägga make-upen på Helena (min blivande svägerska).
Jag orkar inte..

..Fan.. Känner mej så ruggigt ensam och långt hemifrån just nu.
Men med lite tur kanske jag kan slippa undan både nollningsmöte, vinbrännbollen och lite plugg, och om jag skippar fysiklektionen på måndag kanske jag slipper få blödande magsår. Jag har ju faktiskt varit på precis varenda jävla fysik lektion. En enda gör väl inget om jag missar? Jag kommer förmodligen inte klara tentan hur många föreläsningar jag än går på, men iallafall. Jag får ångest om jag inte går dit, då känns det som om jag inte ens har försökt! .. Men som en viss Anna på stallet har sagt till mej någon gång: "Det viktigaste är att du mår bra Minnie" .. Ja visst är det, men om man inte mår bra vare sej man går på lektionen/vinbrännbollen/nollningsmötet eller inte gör det så är det inte så lätt.
Det hade visserligen varit grymt skönt att få komma hem till lite bekanta vänliga ansikten igen.. Usch vilken beslutsångest jag får!
..Vill inte heller dra mej ur allting nu bara. Jag har en dum ovana att ta på mej mycket mer än jag klarar av. Skitbrännboll, skitnollning, skitplugg.



.. In her lonely bed, staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead

Jahopp..

Jag har ingenting att göra. Känner mej trött och dåsig,
så antar att en promenad skulle göra mej gott :)
.. Var så kul att komma hem från skolan och hitta senaste numret av Cosmopolitan i brevlådan^^ Gött!


Är som sagt trött och det är ganska länge sedan jag åt, så orkar nog inte springa idag, men kan ju gå en runda i väntan på att kycklingen ska tina. Behöver väl egentligen plugga, men är svårt själv så skiter i det. Viltbruksplanen är inte så lätt att göra utan pappa likssom :)
Jag ska kanske flytta btw!! Har lämnat intresse på GL 16, tycker de lägenheterna är fina + att de har sån jävla bra planlösning, till skillnad från där jag bor nu - Här skiter man bokstavligt talat där man ska äta!

Läste att för att förbättre din kondition krävs det bara  3x15 minuters springpass i veckan. Inte om du ska träna på elitnivå såklart, men om man som jag vill ha lite bättre flås och bättre självkänsla så ska det räcka.

Intressant detta, LATER!

Real wild one^^

Schooo.. Nu är jag hemma igen. Eller ja, har varit hemma säkert en timme men iallafall. Sprang som sagt in till stan, tog nog ut mej för mycket för jag svimmade nästan inne på Åhlens :P Fick stödja mej mot väggen en stund.
Hursomhaver:
Jag har äntligen hittat ett knep för att få bleka läppar utan att se ut som en mentalsjuk/desperat 14-åring. Man köper en läppenna från Viva la Diva i färgen: "Nude 1"
Du målar bara med den på överläppen, sedan lite läppglans och mjumma med läpparna. Voilá! Färgen sprider sej skitbra och du har "naturligt" bleka och snygga läppar :) Det är tydligen modernt att ha antingen blekrosa läppar eller blodröda läppar. Eftersom jag ser ut som ett hor i det senarenämnda så förkastar jag det och kör på blekrosa.
Kändes ju som ett jävligt intressant blogg-inlägg det här!


Jag köpte iallafall en luvtröja på H&M också,
har provat den flera gånger utan att köpa den, så nu jävlar slog jag till!!
Köpte dessutom ett lila armband till fredag och en brun-utan-sol-lotion.


Mår lite illa och har "damp i benen". Känns äckligt. Ska kanske vila en stund eller äta något. Känns konstigt att inte ha någonting att göra! Jag har pluggat färdigt för idag och jag har redan motionerat också och klockan är inte ens tre ännu^^
Fan va bra av mej ;)


Later

Jösses!!

Satt och pluggade en stund imorse. Gjorde klart del A på Modul 10, den var relativt lätt. Men sedan kommer jag till del B.
HEELT SJUKT! Jag svär, mina lärare är inte kloka! Jag ska göra en framtidsvision om min skogsfastighet, beräknat 10-50 år framåt i tiden. vad jag vill göra, vilka åtgärder jag vill göra, vilka resurser det finns, osv osv.. Helt sjukt svårt!

.. Nåja, nu ger jag upp för idag. Ska ut och springa tänkte jag :) Ska springa in till stan och köpa lite smink tror jag.
Jag ska springa som i "springa, svettas, flåsa" och inte springa som i "skynda mej in till stan med bussen". Behöver köpa lite lila smycken till dammiddagen också. Får se vad jag hittar.
Känner mej visserligen asfattig, men vafan - Snart är det Juni och då får jag jobba som vanligt folk :)



Gottago! Later!

GUTT!!

Fy faaan va bra jag är!! gav mej fan på att göra klart Modul 9 ikväll, och det jävlar gjorde jag också :D Känner mej sjukt nöjd med mej själv! .. Den var visserligen redan försenad, men Göran bryr sej inte så varför ska jag göra det :)

Min karl skickade lite fina bilder på mej^^

Fröken Fräken i sitt rätta element. Dvs, in the middle of the wood^^



Fan va fin pärlan blev efter allt mitt slit!



Har en redig Karla-Karl till karl dessutom ♥

Alla fattar utom du^^

Min pojkvän är inte så smart!
Han begriper inte att jag tänker på honom precis lika mycket som han tänker på mej. Varje gång jag sätter på en kopp kaffe så tänker jag på honom. Jag tänker på att han skulle skratta och kalla mej "kaffe-moster". Jag tänker på honom varje gång jag rapar eller fiser, han skulle skratta och kalla mej otäcking. Jag tänker på honom varje gång jag stönar högt över hur jobbig min skola är. Han skulle krama mej och säga att "det här grejjar du". Jag tänker på honom varje gång jag borstar tänderna, han skulle knuffa undan mej för att få stå på "sin sida" när han ska spotta. Jag tänker på honom varje gång jag äter, jag undrar om han skulle gilla maten jag lagat. Jag tänker på honom varje kväll innan jag somnar, och varje morgon när jag vaknar. Han har inte en aning.



Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning,
att jag tänker på dej precis just nu ♥

Veronica, du MÅSTE pröva det här!!

Fyfaaan va gott! Jag bestämde mej för att bli bond-mora och koka nässelsoppa - Döm av min förvåning, det blev så jäääävla gott!! Jag hade inga höga förväntningar alls, men det var fan tokigt gott, och enkelt att göra^^


Fröken Fräkens Nässelsoppa
(Alla mått är uppskattade, gå på känn)

1 liter nässlor, plocka de fina nässlorna som inte hunnit bli så grova ännu

1 liter vatten

2 hönsbuljongtärningar

1 msk margarin/smör

3 msk mjöl

1 dl grädde

2 msk gräslök till garnering


Skölj nässlorna noga, koka de därefter i ca 5 min.
 (Nässlorna ser väldigt otäcka ut innan du kokat dem)

Sila av vattnet, men spara det. Slå kallvatten på nässlorna så att de svalnar.
Knåda ihop nässlorna till en boll och krama ur vattnet.
Hacka därefter nässlorna så fint du kan.

 (Hackade och urkramade)

Fräs margarinet + mjölet i en kastrull, späd ut med nässelvattnet. Tillsätt buljongtärningarna och grädden.
Lägg i de hackade nässlorna och låt allting sjuda någon minut.


Servera eventuellt med gräslök, en äggula och en ostmacka. Supergott^^

Hyssch..

Bakfull som ett arsle^^
Men hade jätteroligt igår, blev dock alldeles för full så blev inte mycket dansande för mej :( Jag spydde tre gånger hos Osaca tror jag, men vafan!
Jag blev den här terminens "Stall-babe" ^^ Vilken ära! ... *Viftar kungligt med handen*

Såhär såg jag ut igår :)



Såhär såg min lägenhet ut när fröken fräken kommer hem askalas klockan 01.30



Hade ju tenta igår med. Tror det gick ganska bra, inte den skriftliga kanske, men iallafall den skogliga :)
Det var jättekul att komma ut i skogen och få visa att man hade lite praktiska kunskaper! .. Visserligen var den skogliga tentan en grupp-tenta, men spela roll, jag kunde minsann massor ändå^^
När jag sedan kom hem hade min karl plockat blommor till mej ♥


Jag älskar maskrosor!

Trååk..

Måste plugga. Johan kommer hit efter 16.00.. Så skulle behöva plugga klart tills dess, men jag är såååå uttråkad :(
Har iallafall duschat och rakat mej på diverse ställen nu, men pallar inte ta mej för någonting nu heller.. Kanske man skulle ta och spela lite "The Sims 2" ?? Det var ju vääääldigt längesedan jag hade tid för mej själv då jag inte gör något annat än spelar dator/sitter på min feta röv/stänger ute omvärlden.
Hade varit skönt, men så är det som sagt det där jääävla pluggandet som måste göras också -.-

Johan och jag ska gå ut och äta ikväll, om han är så underbar som jag tror/vet så kommer han låta mej välja, och isåfall väljer jag Thai-mat^^ Så jävla gott! 

Anyway, jag har en tröja på mej, som jag älskar för övrigt, samt ett par alldeles för stora Jeans-leggins som ger min rumpa precis så mycket utrymme som den inte borde få! .. Kan se rubrikerna: "Ny lag införd! Kvinnor med stort arsle är härmed förbjudna att gå runt i Jeans-leggins" .. Allt detta p.g.a. att Fröken fräken (läs: Minnie-fet-röv) var så pass frigjord att hon lät släppa ut fläsket på grönbete!!



Sims
eller Plugg? Det är frågan det!

Pengar plz!

När jag får lön näst så ska jag tamejfan köpa de här skorna på Nelly.com :)


Mat??

Kan den där jävla potatisen koka klart någon gång? Jag är ju hungrig!
.. Tog en 5 min - paus från pluggandet för att måla naglarna^^



Snyggt va? :D Nagel-klistermärken, finns på lindex i diverse mönster och färger.

Still the one

Ain't nothing better, We beat the odds together
I'm glad we didn't listen, Look at what we would be missing

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on - We're still together, still going strong

You're still the one I run to, The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love, The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight ♥





Btw, om inte den feta kossan som bor på första våning får tyst på sin äckliga fitthund så kommer jag ner och skjuter den!!

Hand i hand

Jag känner mej lite skamsen.. Min karl klagade på att jag verkat så ointresserad på sistone. Dumt, men vad gör man? Plugg upp över öronen, IG hit och dit, jobb jobb jobb, bantning, plugg plugg plugg, hem, födelsedagar, bröllop, möhippor, pengabrist .. Oj just det! Jag har ju en pojkvän också!

Kan inte någon annan leva åt mej just nu? Jag orkar inte, vill inte plugga, vill inte banta, vill inte sitta inne och kolla när regnet öser ner :(
Jag vill ha sommar, SOL, sweden rock, sundsvall, sex, SOL, Sushi, Sääärlek, sömn, skita.. Där gick jag för långt^^

Men jag vill ha sommar, så att jag kan jobba och sluta klockan 16.00 som vanligt folk, så att man slipper sitta här med feteångesten inför tentan, och slippa längta efter att få ut och supa och glömma allt bajs en kväll, och slippa känna mej luspank och allmänt deprimerad över att man är så korkad och handlingsförlamad!

Självklart älskar jag dej raring, och självklart ska det bli gutt att du kommer hit imorgon kväll, men jag kan bara kocentrera mej på en känsla i taget nu känns det som
Ångest-känslan i detta fallet -.-


Blitzkrieg Bop!

Sitter här och mögar. Ska se ett anime avsnitt innan jag går och lägger mej. Känner att jag pluggat alldeles för lite till tentan på lördag, men jag är inte ensam om det iallafall..

Fan va dålig jag är på att blogga nuförtiden!

Anyway, sug min röv!

G'night!

ARGH!

Detta suger ju kuk! Hatar att plugga! Är så trött på det nu! Sitter här och ska lära mej den fuckin "Aritmetiska medelhöjden" och massa jävla "ståndortsindex"!!

VILL INTE!

Ska iallafall tröck i mej lite stekt banan och glass snart - Så kanske man orkar med livet sedan -.-

Worthless

Jag duger ingenting till. Jag klarade inte tentan :(
Jag tycker ju att jag gör mitt bästa, men det räcker ju inte! Känns som om jag bara vill ge upp hela skiten just nu.. Jag hatar den här utbildningen, varför i helvete ville jag bli ingenjör? Jag har fan inte huvud till det. Jag är totalt värdelös och allmänt dum i huvudet! Fan va ledsen jag blir - Ska jag behöva tenta om typ 4 ggr innan jag klarar skiten? Det känns ju meningslöst, jag kommer aldrig klara den..



.. Jag deppar ihop ett tag nu..

Bleeding love

Usch va jag skäms. Glömde bort min egen brors födelsedag!!
Är det så mycket begärt att minnas en dag? Jag var dessutom helt övertygad om att det var söndag igår (min bror fyllde i måndags/igår). Men där hade jag fel för mej.. Anyway, har bett om ursäkt och gratulerat honom i efterskott, så får väl se om han kommer över det. Antar att han har glömt mig någon gång också :)

Ska snart in till stan med Laura, hon ska handla lite käk och jag ska handla en spinroller till puben. För er som inte vet är en spinroller en slags öppnare som typ sitter fast i en liftkorts-hållare. Jag ska förresten handla banan + kardemumma och kanel. Asgott att steka i honung^^


Nu ska jag koka mej lite kaffe och bädda sängen i väntan på att tvätten ska bli klar.
Mors!!

Huvudvärk..

Life is a road that I want to keep going
Love is a river, I want to keep flowing
Life is a road - now and forever, a wonderful journey
I'll be there when the world stops turning - I'll be there when the storm is through
In the end I wanna be standing at the beginning with you ♥


Pirates of the Caribean

Sitter här och ska strax gå och lägga mej. Har ont i huvudet, men vill så gärna se klart sista pirates-filmen.

Köpte en ny klänning förra veckan, så måste lägga upp en bild på den^^


Samt ett par Jeans-leggins + en stor randig tröja, kalla mej härmapa om du läser detta Malin,
 men det är snyggt^^




G'night fowks!!

RSS 2.0