Läggdags!

Nu ska jag sova :) Är dags att jobba lite imorgon, blir bara fyra dagars jobb p.g.a. tentan på onsdag (IIIIIK!!), men det gör inte så mycket - alltid blir det någon tusenlapp. Tänkte äta lunch i form av quinoa blandat med purjo, räkor, paprika, sparris och lufttorkad skinka.
*Om nom nom*
Har inte gjort så mycket mer idag, pausade från pluggandet, sedan har jag och Johan flyttat lite tavlor och krimskrams till huset, mumsat björnbär och traskat runt i "våran" skog. Vi har tafsat mycket på varandra och jag har tittat på honom så mycket som möjligt idag. Kanske om jag tittar extra mycket så kommer jag inte sakna honom lika mycket när jag blundar, men bara kanske.


(Min hårdrockare och Jag)

Every moment I spend with you is a moment I treasure ♥

I don't wanna miss a thing

Guuuud va härligt romantiskt bögig jag känner mig nu! Aerosmith kan få även den mest stenhårda brud att gråta och önska att jorden inte kommer gå under 2012, utan att den istället kommer finnas i miljarder år till och att jag iallfall i sextio av dessa år kommer få vara med Johan.
Förutom massa ytliga saker som skor, tentor, jobb och liknande så finns det inget jag önskar mera än att jag alltid kommer få vara med honom. Jag vill så gärna att vi ska ha ett liv ihop, att livet på något underligt vis är så fantastiskt att mitt öde ÄR sammanflätat med Johans. Jag är alltid så rädd att han bara är någon som vandrar samma väg som jag för en tid, och sedan hittar en annan stig. Men jag vill så gärna att han fortsätter tillsammans med mig - helst för alltid ♥



"When you're strong you can stand on your own, But those words grow distant as I look at your face. No, I don't wanna go it alone - I never thought I'd lay my heart on the line But everything about you is tellin' me this time It's forever"

Ööörk!

Jag är så jävla trött på matte! Alltså, om någon annan säger "Jag är trött på.." så vet de inte ens vad uttrycket "trött på" betyder. Jag är så utled på att plugga vektorgeometri så jag tror jag dör. Jag är ensam hemma och jag sitter och liksom nästan skriker ut min frustration! Hunden har vaknat typ tre gånger och undrat vadfan som står på bara för att jag låter som en urtida grottman när han inte hittade något att slå ihjäl på jakten efter mat!

Jag tycker om att räkna matte - när det går bra. Men det går inte bra just nu :( Det är ju en sak om man verkligen inte begriper någonting, det behöver man inte vara ledsen över. Det är som att gråta över att man inte kan tala grekiska när man inte borde kunna det. Typ.. Men det här begriper jag, till viss del! Jag vet HUR jag ska bäre mig åt, jag vet vilka steg jag ska göra först, vad som ska elimineras, vad som ska sättas = X och så vidare - Men lik förbannat får jag inte rätt svar! *Grr*


Nog om det, imorgon ska vi äta kräftor (igen) MUMS! Jag ska även försöka sno ihop en förrätt i form av Currystekta jätteräkor med Caspacho-sås. Lär ju bli ett helt företag det.. Sedan ska JK sova hos mig :) Äntligen, det var länge sedan för ingen av oss har haft tid till någonting annat än jobb och plugg. Sedan på lördag var det tal om att träffa lite vänner och dricka drinkar.




Nu ska jag snart till Wallander som ännu en gång ska ställa upp och hjälpa mig med matten. Inte dumt att ha en pojkvän vars barndomspolare är utbildad mattelärare!

Är det dags igen?

"Hej hej, va roligt att jag kunde komma!"
Johan tycker att jag har uppdaterat min FB väldigt ofta på sistone. Han tyckte det var roligare att läsa min blogg när den var "aktiv". Jag gör ett försök att blogga lite tror jag, vem vet, jag kanske tycker det är roligt igen :)


Idag har jag pluggat, pluggat och, ja just det, PLUGGAT! Det gick relativt bra. Sakta, men bra. Blir bara så frustrerad när jag till synes gör allting rätt men ändå säger facit att jag gjort fel. Det har varit massor med tryckfel i hela kursen - So how am I to know om jag gjort fel eller ej?!
Anyway, jag mår bättre nu - Halsen gör inte lika ont längre och ögonen klibbar inte alls längre. (Typ) Efter att jag och pappat stressat upp till stengrepen med hans jävla åbäke till bil så skruvade JK och jag sönder bordet och packade ner en kartong med prydnadsgrejer.
Vi konstaterade att vårt nya hus kommer bli trångt som en brandmansröv. Men jag tror nog det kommer bli mysigt iallfall :)




BTW! Vilken bonnjävel vi köpt huset av! Alltså: JK och jag asar bort de hemska garderoberna för att se om vårt matsalsbord överhuvudtaget får plats, och när vi flyttat garderoberna - gissa vad vi finner där? Spindel: Check, Gammal larv: Check. OCH en ofärdig jävla vägg! Haha, alltså shit dom har bara struntat i att tapetsera klart en halv vägg och skitit i golvlisten! Otroligt.

Nu har jag ont i ryggen av att sitta på denna skitstolen. Smell u later

RSS 2.0