*Gäsp*

Usch va trött jag är. Har suttit och varit skitduktig i 2,5 h. Har räknat matte^^
Det gick väl sådär.. Elle nej! Det gick ju jättebra, jag löste några uppgifter och var jätteduktig som överhuvudtaget satte mej och pluggade :)
En del grejer begrep jag dock inte, så ska se om jag törs fråga imorgon. Han är så stressig så får se hur det blir med det.
Fy va barnslig jag låter nu, men min lärare är en människa man inte gärna frågar, dels för att han (som sagt) är väldigt stressig, men också dels för att han får en att känna sig så dum :(
Jag avskyr såna människor, det är dom som alltid fått mig att känna mej värdelös och dum. Även om det faktiskt inte är så.. Jag läser ju faktiskt ingenjör-matematik, så det är väl inte så lätt.
FAN! Nu fick jag panik, ska läsa massa vektorgeometri och sånt i vår också!!
*Snyft* i värsta fall får jag väl byta till tvååriga utbildningen, då behöver jag inte matten. Men känns ju kasst att bara ge upp.
Nä! Tre-fyra gånger ska jag skriva tentan innan jag ger upp - Trämaterialläran och virkesläran är ju bevis på att hur jävla svårt det än är så går det till slut. Om man bara kämpar och verkligen vill :)

Det är höst = Minnie kommer vara allmänt deprimerad tills den 20 november, för då åker ljusstakarna fram och julmusiken på.
Tills dess, hav förtröstan - Bättre tider kommer.


Äntligen hemma från den förbannade matten!!

Matten gick inte alls bra idag :(
Hela min klass, inkl. jag ligger nästan en vecka efter med alla uppgifter som ska göras. Så jag och några andra klasskompisar ska träffas imorgon igen och räkna. Ikväll ska vi eventuellt gå ut och dricka lite/dansa lite. Eller ja, mina polare SKA ut, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Visste ni att den första Bikinin designades år 1946 av Louis Reard? Varje tillfrågad modell vägrade att bära den, vilket resulterade i att Louis hyrde in en exotisk dansös till catwalken. Skandal!!


Ingen stress, ingen press!

Som ni kanske vet har jag efter 20 års av- och påförhållande äntligen gått vidare, och lämnat vågen och alla dess elaka kommentarer om mig och hur jag ska leva mitt liv, bakom mig.
Jag är en fri kvinna!

Och dessutom så hävdade jag en gång, mest för att göra uppbrottet från vågen lättare, att om man slutar att jämnt tänka; "Den här pizzan är onyttig", "den där juicen har massor av tillsatt socker" och "Jag måste ut och springa idag, och imorgon, och dagen efter det och dagen efter det",
så kommer man automatiskt gå ner i vikt - just för att man inte tänker på det och inte känner av den där jävla bantnings- och träningshetsen som finns i dagens samhällle.
Igår fick jag bekräftat att det fungerar. Laura ser mig nästan varje dag (vi promenerar jättemycket) ändå frågar hon; "Minnie har du gått ner i vikt?"

Det tror jag inte att jag har, men att hon ens frågar är ju ett bevis på att min idé fungerar. Om än inte fysiskt så fungerar den nog mentalt, jag visar ingen press eller ångest för vad jag äter längre (nästan iallafall) därmed framstår jag som smalare och framförallt lyckligare :)


Har btw fått en jättefin morgonrock av mami^^ .. Eller är den kanske jätteful?


.."Relax, take it eeeeaasy"


Suckin' too hard on your lollipop!

Mihihiii va glad jag känner mej just nu :D
Vet inte varför, men ändå^^ Ska strax iväg till stallet, Natalie är på lektion så jag får intervjua en möjlig framtida anställd med Stefan och nån mer AL idag, istället för Natalie. Kanonkul!

Jag är dålig i magen igen :(
Åt sushi till lunch idag, tillsammans med Laura. Ikväll är det tänkt att hon och jag ska gå på aerobic-träning. Hurfan ska det gå? Dels har jag min rygg och tänka på och dels har jag fetmagen fram och hängröven bak hur jag än vrider och vänder på mig^^

Fick en kamera av min svägerska igår, jag nämnde att jag skulle önska mej en i julklapp - Vips! Så slänger hon fram sin gamla kamera! Spela roll att den är stor som en tegelsten, det är ju en kamera :D
Dock gav hon mej fel sladd, så kan inte lägg in några bilder ännu..

Min cykel är sschtuuulen... Inge bra, men den var tio år gammal så det är väl ingen tragedi kanske. Måste ju finnas någon som säljer gamla cyklar här på campus.

Men jag är som sagt glad ändå!
Om någon som läser detta inte skulle vara glad så hoppas jag denna retarderade bilden på min hund kan hjälpa lite :D


Nu ska jag på promenad^^

I ain't never gonna shut you out



Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

En dagens tack!

Klädsel: Trasiga jeans, långt blommigt linne med en grå slyna-tricot kofta över. Små klacklösa boots med spännen och såklart har jag trosor på mej.

Doft: Ldb mörkrosa deodorant

Vill:
Skita

Vill inte: Skriva dugga imorgon

Måste: Äta och gå en runda

Humör: Ett något otippat bra humör

Längtan: Att få komma hem imorgon

Känsla: Ryggvärk

Saknad: Min karl, min mor, min far, min bror x2

Bästa: Att det blir köttfärsås och eventuellt glasstårta ikväll :D

Sämsta: Att det är halvmulet ute


Snopet!

Fan, gick upp klockan sju - Alldeles för trött för att gå upp egentligen! Jag mer eller mindra kröp in i duschen och började så sakteliga vakna. Åt gröt och en smörgås till frukost, sedan bar det iväg på mattelektion. Väl där sitter jag och lyssnar halvhjärtat, jag hade glömt/struntat i att läsa läsanvisningarna, då fattar man inte lika mycket. Dessutom så hörde dagens lektion och förra torsdagens lektion till dugga nr 2. Dugga nr 1 kommer imorgon, vilket gör att nr 2 inte känns så relevant.

Hursomhaver, nu är jag hemkommen och känner mej lite snopen. Jag hade föreställt mej en lååång och väldigt tråkig dag idag. Men jag har ju bara den lektionen jag redan är klar med på måndagar, jag kunde sätta mej och plugga - men det ska jag och Laura göra tillsammans ikväll hade vi tänkt, jag kan gå ut och gå - fast det har jag och Laura tänkt göra senare också :)

Det känns alltid så jävla konstigt att inte ha något att göra när man är student! Bara whoot?! Är jag ledig?!
..No, it can't be!
Imorgon tänker jag iallafall köra hem direkt efter duggan, behöver komma hem.

Fan va ont jag har i ryggen om dagarna :( Jag har inte ätit medicin på länge (läs: 1/2 vecka) i tron om att jag bara får ont för att jag suttit ner mycket, men jag tror inte jag kan ha det som anledning längre. Självklart får man ont i ryggen av att sitta ner - men det gör man ju som student, jag kan inte gärna stå upp som en annan idiot på alla föreläsningarna, och så har jag ju ryggskott och en allmän skitrygg, så jag tror faktiskt jag ska unna mej lite smärtstillande idag.

Johan och jag ska vara tillsammans - Våra jeans är beviset på det ♥
Btw, så har vi biljetter till Rammstein i malmö i december!


All that I am - You hold in your hands

Det är alltså såhär de som sitter på kåken känner.
Johan åkte precis hem, avundsjuk ser jag hans bil försvinna hemåt. Fyfan va avundsjuk jag är - En gång i veckan kan familj och vänner hälsa på mig, därefter åker dom hem igen och jag blir ensam kvar.

Det känns för jävligt egenligen. Klart jag har vänner och sånt här, men de gånger jag så gärna vill åka hem så kan jag inte det. Jag måste stanna kvar här, för annars klarar jag inte det jag kämpar så hårt för.
På torsdag tänker jag skita i mina lektioner och åka hem. Mamma och pappa sticker iväg till sundsvall i några veckor, jag måste få träffa dom innan dess.
Ibland undrar jag hurfan jag ska stå ut i ett och ett halvt år till.



ENSAM


Shoppingdag

Shoppingdag med Mammsen idag.
Var helt dödstrött när jag vaknade, satte klockan på elva och det kändes som om jag inte hade sovit någonting!
Hursomhaver, mamma dök upp precis när jag gick på morgon-toalett. Så jag tryckte i mej två mackor, sminkade mej och sedan stack vi!


Vi började på Rusta. De hade gjort så himla fint där! En sjukt stor kosmetika/skönhet/hårvårds-avdelning. Jag köpte en mascara från Lumene, 49.90 kr - gaaanska överkomligt pris tycker jag :)
Köpte också en fjantig liten barnparfym för 39.90 kr.
Man ska faktiskt inte vara så fördomsfull, den luktar ganska gott. Luktar som en blandning av tranbär och halloncider. Tänkte jag skulle blanda den med min vaniljparfym.



Sedan stack vi vidare till city. Jag fick ett par skor, ett armband, ett linne och en väst av mamma! Hon är så snäll mot mig, jag arma fattiga student! :P
Själv bekostade jag mej ett nytt stekjärn och en väska!








 



Så jävla ointressant inlägg egentligen. För övrigt kan sägas att jag blev högst irriterad när jag läste lite på personalforumet idag. Orkar inte gå in på det för det är så onödigt att störa sig på. Måhända har jag en handväska, men jag tycker mycket om den väskan. Den är min favorit!



Nu ska jag och mammsen ut och promenera lite. Smell u later!


La Bamba!!

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! :D :D :D
FATTAR NI VA BÄST JAG ÄR?!?!?!
HAHAHAAA!! JAG BLEV GODKÄND PÅ TRÄMATERIAL-LÄRAN OCKSÅ!!


La la la la la Bamba!!


IIIIIIIIIHHH!!! ;D



Svamplycka!

Jag var ute och gick en runda innan, ca 40 min så det var inte särskilt långt. Men jag hittade massor med svamp igen :) Jag är fan proffs på svamp^^

Gick i kohagen här på campus, och hittade massa Tegelsopp, Björksopp och Aspsopp igen. En av kossorna blev liiiite för närgången, så jag vände mej om och stirrade den i vitögat samtidigt som jag morrade: INGET BUS!!
Kor är ju som bekant dumma och nyfikna, men hon stannade och såg förbaskat oskyldig ut efter det. Så något fattar dom nog.

NEJ, den röda svampen är INTE flugsvamp.
Det är björksopp och är i orange i hatten. Kameran ljuger^^

Nya Jeans^^

Japp, jag köpte ett par jeans ändå :)
Gick in på JC, vägrade kolla på "de dyra hyllorna", av ren princip/snålhet.
Kastade ett öga på Crocker-bordet. Där låg ett par mörkt blå jeans med typ ljuslila sömmar.
Dom såg inte mycket ut för världen, men de såg så ensamma ut så jag beslöt att prova dem. De sitter som gjutna och jag får inga valkar! HALLELUJAH!
För övrigt är de precis lagom långa och smala i benen. Dvs, dom passar bra till både gympadojjor och pumps :)





Åkte med Natalie in till stan. Väl där mötte vi upp hennes kompis, Maria tror jag hon heter. (Fan va glömsk jag är!)
Vi snackade lite strunt och lite allvarliga saker, och plötsligt verkade mina matematik-problem inte så katastofala längre. Vi fikade på Waynes, eller ja.. Natalie och Maria åt lunch och JAG fikade. Tog en kopp kaffe och, hör och häpna, en kaka :)
En Cookie närmare bestämt. Kolhydrater är det bästa jag vet^^



Ska äta lite kyckling till middag ikväll, jävligt ovanligt då, en av fileérna ser dock ut som nåt djur.
Hurfan stavas filé?
Men nu ska jag ta en promenad, jag är fortfarande inte tillräckligt bra i ryggen (Läs: alldeles för lat) för att springa, men det gör nog inte så mycket. Viktigast är ju att jag får röra mej och få i mig en av delprodukterna i fotosyntesen.

Smell u laterz

Måndag!

Tjoho! då var det måndag igen. Satte klockan på 07.00 imorse och kom faktiskt upp ur sängen redan 07.05.
Hade föreläsning från klockan 08.15 till 10.00. Laura har lektion till fem, så efter det ska vi träffas och räkna matte. Ingen av de andra tjejerna kunde idag, så det blir bara vi två :)

Jag sitter i valet och kvalet om jag ska köpa mej ett par nya jeans eller ej.. De enda jeans jag använder är ett par från veromoda och ett par jeansleggins från cubus. Det duger inte!
Självklart har man ett par favorit jeans, men jag använder verkligen INGA andra!
Ska motionera, eller rättare sagt kurera ryggen med en promenad idag, alternativt försöka springa lite igen..
Jag kunde ju gå in till stan och tillbaka.
Men känns lite trist, då måste jag ju släpa en påse med mej tillbaka!
Usch, nä jag vet inte. Ut ska jag iallafall^^

Nu äre lunch i form av pasta och denniskorv.
Dagens utefitta btw;

Tämligen värdelös bild.


Snart läggdags

Sitter och kollar på ANTM cycle 12.
Har redan Allison och Celia som favoriter, men dom blir väl tvåa eller trea, precis som alla andra jag gillat.
Håller samtidigt på att koka mej två ägg, är fan hungrig nu igen!! Jag åt spaghetti och köttfärssås runt klockan sex. Är visserligen tre timmar sedan, och jag har börjat med att äta enligt en viss "hunger-skala" mellan 1 och 10 :P
Aldrig bli hungrigare än 3, och aldrig mer mätt än 7.
Nu är jag nere på 4 tror jag, och på två ägg och en macka lär inte få upp mej till mer än 7 ;)


Har försökt plugga lite matte, jag förstod nog 65 % iallafall.. Missade ju lektionen idag. Skulle som sagt dubbelkolla salen, då står det ju att lektionen är tidigarelagd. Men imorgon blir det annat!

Godnatt


17.00

Nu har jag varit ute och plockat svamp en timme :)
Hittade typ lika mycket som förra gången. Det kan ju inte vara någon annan än jag här på campus som äter svamp, eller iallafall vet vilka som går att äta^^
Plockade en kasse full med Björksopp, tegelsopp och brunsopp. Mötte Sanna när jag var på väg hem, dom bara oj! Men hur kan du vara säker på att dom inte är giftiga?
Hmm, vad svarar man på det? Jag sa att jag lärt mej det och att jag alltid plockat svamp. Men egentligen? hur kan jag vara HELT säker? Det kan jag inte, men om jag hittas medvetslös imorgon så beror det alltså på svampförgiftning :P

Var inne på facebook nyss, hittade några mer
och mindre fina bilder på mej från nollningen :)






Två bilder på hela Staben också. Tagna på finsittningen, visst var vi jättefina?
(Jag tycker faktiskt det var urballt med converse till den i övrigt jävligt feminina looken)




Måndag!

Nu är jag tillbaks i växjö igen. Hade en fantastisk helg! jag och Johan hade kräftskiva/fylleslag i Johans nya hus :)
Alla verkade ha otroligt roligt, och alla var snorfulla^^
Sedan igår, söndag, var vi ute och plockade svamp igen. Vi hittade mest trattkantareller, men också några gulingar - Finns nog inget godare att ha på en rostad macka!

Nu är det dessutom officiellt, fr.o.m september så lyssnar jag på julmusik!
"When your first took my hand on the cold christmas eve
you promised me Broadway was waiting for me"




Johan och jag ska ha ett vinterbröllop, bestämde jag här och nu.
Han har ingen talan. Ska jag tvätta, laga mat, städa, diska och föda hans barn
så får han fan ge mej mitt drömbröllop :D


Måste skynda mej till skolan nu. Meningen var att jag Laura, Pia, Charlotte och Maria skulle äta kräftor till lunch idag. Vi skulle fira Laura som fyllt år^^ .. men minnie-mus är som vanligt oförlåtligt jävla glömsk. Så de där kräftorna jag lovade köpa saknas :(
Men vi sa att vi kunde skjuta upp det till senare i veckan, men känns ändå så dumt att jag ALLTID ska glömma allting.


Lördag

Morrn!
Igår var det finsittning för VÄXT. Det var jätteroligt :)
Jag och resten av staben träffades klockan två på stallarna för att duka och göra allmänt fint inför sittningen. Vid halv fyra var det klart, så då gick jag, Pörnil, Kajsa, Mark och Martin hem till mej för att göra oss fina, och vi hade jävligt bråttom!

Tänk er fjärde klass, små 11-åringar försöker lyckas med att måla mascara, skriker, tjoar och skrattar och provar kläder, eller föreställ er heineken reklamen. Helt utflippat!
Grejen var bara att alla är 20+ och borde kunnat hantera en sådan situaition, att vi svepte två flaskor champagne gjorde väl sitt till^^

Jag hade på mej en svart klänning, kjol och en svindyr ormskinn/paljett-trasa.
Samt mina converse till detta^^
Fett snyggt!!


Igår hände dessutom en annan rolig grej;
JAG FICK VG I MIN VIRKESLÄRA!!
VG!! Fattar ni det?!?! Jag har skrivit den sabla tentan tre eller fyra gånger med IG, och nu så skickar hon ett mail där det står; "Bra jobbat, 78 poäng. Jag ger dej VG på hela kursen, är du nöjd med det?"
DAAAH! Klart som faan jag är nöjd :D
I love it!! .. Nu har jag fått tillbaka tron på att jag kan bli ingenjör^^


Lunch!

Tjo! Nu är jag ledig för dagen. Började 08.15. Och för första gången i mitt liv snoozade jag! 20 min!! Jag vaknade kvart i åtta och fick verkligen kasta i mej frukost och klä på mej - ändå blev jag typ en kvart försenad :(
Men det gjorde inte så mycket, han gick bara igenom fyra uppgifter, och det ballaste av allt var att jag fattade! Det gick likssom skitbra för mig - Faktum är att det gick så bra att jag bara; "Näe, det här kan inte stämma. Det är ju faktiskt JAG som sitter och förstår. Måste vara fel"
Men läraren tittade på det jag skrivit och sa att det var helt rätt! Man bara Wh00t?? Fett grymt :D


Slutade iallafall vid tolv, och när jag skulle gå hem var det givetvis ösregn - Växjö är ju trots allt Sveriges regnigaste stad. Anyway, ska äta lunch nu. Gjorde grön curry pasta med grötris igår, och som vanligt gjorde jag alldeles för mycket - så nu kan jag svulla idag med^^




Är nog nollning ikväll med, men får se hur det blir med det idag. Jag känner att huvudvärken börjar smyga sig på.
Btw, jag undrar hur man definierar migrän? Min mamma och bror lider av det, så är väl inte helt osannolikt att jag också lider av det.. Men jag är ganska van att ha ont på diverse ställen, så jag brukar klara av att göra saker även när huvudet bultar, till skillnad från mamma som måste lägga sej ner och släcka ner i hela rummet..
Näe, jag har nog bara en förbannad huvudvärk.


Anyway, smell u later!

Godnatt

Huu va trött jag är.
Kom hem ifrån en övningssittning + massa mellanfester nu. Tänk va skönt det ska bli när det är över..



Jag måste ändå säga att jag är lite tacksam som får uppleva allt detta. Jag påstår inte att studentlivet är skitkul, för det är det verkligen inte. Det är ett helvete med alla tentor, all stress, allt som ska hinnas med, allt som måste skötas och alla kompisar/pojkvänner/familjer som måste hinnas med. Det är skitjobbigt, det är det.
Men jag tycker ändå på något sätt att det är roligt att jag får uppleva det.. Tänk när jag är 70 år, och ser någon student i den där förbannade overallen. Jag kommer le åt minnet, och minnas allt kul jag hade (kommer förtränga allt jobbigt). Förhoppningsvis kommer jag känna mej glad åt att jag en gång i tiden hade en dröm och mål jag kämpade för, och förhoppningsvis kommer jag känna mej stolt över att jag lyckades uppnå allt det jag en gång så tappert kämpade för!

Förhoppningsvis kommer Johan fria till mig en dag, och förhoppningsvis så kommer jag föda våra tre barn. Förhoppningsvis så blev jag skogs-ingenjör, och förhoppningsvis så började jag måla igen, och dansa, och gå i skogen varje dag. Förhoppningsvis hittade jag ett liv jag för alltid kom att trivas och älska att leva i.

Förhoppningsvis får jag syn på den där jävla studenten, i sin jävla overall, under sin jävla nollning, i någon jävla park, när jag och Johan är ute på eftermiddags promenad med vårt första jävla barnbarn. Förhoppningsvis kommer jag le åt minnet av min studenttid, och förhoppningsvis så kommer jag även le åt tanken att jag faktiskt lyckades åstadkomma det jag en gång kämpade så hårt för :)

Morrn!

Shit, nu börjar stressen idag igen :P
Anna hade smsat när jag vaknade imorse: "Vi ses utanför K-huset klockan tolv"
Shit!! Det hade jag fetglömt! Så har nu slängt i mej frukost och måste klä mej innan jag rusar till Annas undsättning^^

Jag jobbade ju igår. Det var sjuuukt bra drag! Alla studenter var så jävla glada såhär i början av terminen (vilket gör mitt jobb så himla mycket trevligare) och det var ca 530 pers inne :)
Vi sålde bra som fan och jag höll allvarligt på att dö av trötthet när vi städade!


Vadfan ska jag ha på mej idag??
Jag köpte converse igår^^ Strl 39,5 så jag ser ut som värsta storfot, men jag bryr mej inte.


Gårdagens utefitta:


Smll u later!

RSS 2.0