Måndag

har inte känt något blogg-behov på länge. Gör inte det nu heller, men tänkte ändå meddela att jag inte lagt av helt :)
Var nyss i stan med Laura, vi åt sushi och diskuterade hennes pojkproblem^^ Sedan köpte vi varsin blomma för att bli på bättre humör. Jag köpte en Hyasint! får se hur länge den lever :)



lite roliga kisemisar ♥







Onsdag

Fan jag fick skämmas imorse!
Jag bytte telefon i söndagskväll, ställde in datum och tid. Ställde såklart in fel datum, så jag har varit en dag försenade sedan i söndags.
Imorse skulle jag tvätta (trodde jag!), jag lägger in två maskiner och kör igång.
Efter typ 5 min kommer det in en tjej och bara: Ööhm? JAG ska tvätta nu? Va? säger jag, jag bokade ju den 10.e. - Det är den 11.e idag. Doh!
Jag bad tusenfalt om ursäkt, och erbjöd henne att givetvis fortsätta på "sin" tvättid så fort maskinerna spottat ut min tvätt. Då du startat maskinerna går det inte öppna luckorna förräns programmet är klart.
På så sätt skulle hon haft 2 h på sig till sin tvätt, så hon hade ju hunnit tvätta det viktigaste..
Men nej, det dög inte. Jag sa säkert tre gånger: "Jag är hemskt ledsen, det är helt och hållet mitt fel. Det var absolut inte meningen, och du får givetvis ta maskinerna om du vill".
Hon blev sur (såklart) och gick.
Jag hade också blivit sur, men om det var tvärtom och tjejen ifråga som stal min tvättid hade bett om ursäkt och verkligen varit jätte urskuldrande som jag var, så hade jag åtminstonde kunnat säga: "Fan också, ja det är lugnt. Det är sånt som händer" .. och sedan gått.
Nu stod jag där med mitt dåliga samvete och mina ursäkter uppstoppade i röven!
Vad är det för mening att be om ursäkt nuförtiden? Det gav henne visserligen inte sin tvättid tillbaka, och det hade inte dövat mitt dåliga samvete särskilt - Men jag kunde ju lika gärna sagt: "Jaha, ojdå. Synd om dej - I don't care"


Nu var det dock inte så. Jag valde att vara snäll och be om ursäkt, och hon valde att vara en dryg bitch som inte har förståelse för att alla kan göra misstag.




Whatever. Jag satt och räknade matte i 1,5 h efter maskintekniken. jag är jätteduktig :) Jag klarade typ alla denna veckans "huvuduppgifter", med undantag för att jag måste fråga läraren lite saker imorgon.
It's Gooooood!
 

The Cranberries

Kissie skrev att folk som har större strl än M är feta och äckliga och får skylla sig själva. Jag vet att hon bara skriver så för att provucera och reta upp folk, men jag måste ändå protestera lite.

For example:
Kvinnor som har fött tre barn, eller kvinnor som fått tvillingar/trillingar/enlingar kommer oundvikligen få uttöjd mage. Det är inte att vara fet. Skinnet runt buken blir uttöjt när man blir gravid. Samma sak för någon som har varit mycket fet större delen av livet och sedan går ner kraftigt i vikt. Skinnet är uttöjt för gott och kommer aldrig gå tillbaka till dess ursprungliga form, enda lösningen är att skära bort överskottshuden på kirurgisk väg och det har faktiskt inte alla råd till. En del vill inte heller!
Kanske man inte passar i strl M på Lindex, men so what? Att man har satt tre barn till världen, eller lyckats gå ner 50 kilo känns mer ärofyllt än att plåga sin kropp för att försöka klämma sig i strl M på Lindex.


Jag råkar ha strl S/M -L i de flesta affärer. Jag betvivlar inte att jag kommer bli strl L med tiden. Men spelar det någon roll? Jag anser att man är fet när magen blir så stor att man utsätter hjärta, hjärna och lungor för risker. När man har så mycket kroppsfett att det blir en börda för leder och knän. När man är så fet att resten av kroppen mår skit för att man trycker i sig Pizza, DÅ är man fet.
Men fram tills dess att resten av kroppen fungerar som den ska och man kan leva det liv man vill så tycker jag inte att strl S på Slyna Tricot, Lindex, H&M eller liknande, är ett ideal att eftersträva.



Jag har aldrig varit riktigt så smal som idealet kräver, som rumpa nr.1 ovan t.ex. Har du aldrig varit riktigt smal från födsel tror jag inte det är så lätt att bara bli det sådär. Oavsett hur hårt du tränar eller bantar.
Hur många gånger har jag inte svält mig själv eller tränat så svetten lackar! Jag tror inte mina kropp är byggd för att väga 50 kilo. Jag tror verkligen inte det.
Dåliga undanflykter säger någon - men jag tror inte det. 50 kilo vägde jag när jag gick i 5:an-6.an. Det var ingen jävulsk viktökning på något sätt. Jag var aldrig fet men jag gick upp 5 kilo per år när puberteten började, fram till 9.an - 1.a året på gymnasiet. Min vikt SKA ligga på 62-65 kilo. Det har den gjort de närmsta 4-5 åren. Så om någon kräver att jag ska komma i strl S på BikBok så kräver de att jag ska gå emot fysikens alla fucking lagar. Visst, jag kan väl kapa av ett ben och svälta mig några år så går det säkert. Men ärligt talat jag tror inte jag är menad att väga 50 kilo. Jag tror bara inte det :)
(Att jag just nu väger lite mer är dock mitt eget fel och jag planerar att göra något åt det efter jul^^ )



Sensmoral?
Ät inte stekta bananer innan läggdags!


Tisdag

Två dagar kvar, sedan får jag åka hem igen. Begriper inte att ingen annan längtar hem så mycket som jag gör?
Sure, de på stallet ser ju campus som sitt hem. I don't. Campus är bara ett ställe som skiljer mig från mitt riktiga hem. Ett ställe där jag måste vara om jag vill ha ett bra jobb. Så det är väl bara att bita ihop.

Är på väg till skolan nu, vi tänkte sätta oss med matten en stund. Hoppas det går bra idag, jag orkar nämnligen inte falla samman p.g.a. matten denna veckan också! På tal om matten så var läraren försenad igår - efter 25 min så gick vi, i tron om att han inte skulle komma. Han hade inte ens ringt till receptionen likssom!
Så när det är en kvart kvar av den egentliga föreläsningen får Lotta ett sms som säger att läraren kom typ 10 min efter att vi hade gått. Så vi går tillbaka, mest för att fråga när han tänker ta igen denna lektionen. Gubben ursäktar sig med att han tog fel på tiden (Vi har samma tid varenda jävla vecka!) och att han ska försöka be våra räkne-lärare ta upp det viktigaste. WTF? Han tänker INTE gå igenom lektionen igen! Vi var typ 80 % som missade lektionen - han tänker låta oss lida för att han inte kunde masa upp arslet ur sängen.



Såg en fin grävskopa igår. Johan tycker om såna så jag tog ett kort på den :)
..Tyvärr kan jag inte lägga upp den här. Men jag tog iallfall kort på den ♥

 

Bye!


MwahahaHA!

Victory is MINE!!


..Min cykel blev som bekant stulen för några månader sedan. Jag var för lat för att polisanmäla, och någonstans i något utav mina sjätte, sjunde och åttonde sinnen så visste jag att den fanns någonstans i växjö, och att den förr eller senare skulle dyka upp igen.

Laura och jag åkte till McDonalds för att bota min förkylning med Mcfeast och compani. Efter McDonk behövde Laura handla mat, så vi åkte till willys. Väl där är det smockat med folk/bilar så vi får parkera långt ifrån "första" ingången. Vid vagnarna står min cykel. Låst och smutsig - Men ändock MIN CYKEL!!
Det är möjligt att den stått där ett tag, men skadeglad och hämndlysten som jag är så hoppas jag att tjyven som stal den från mig hade tagit den till willys just ikväll för att handla och att han eller hon köpte skiiitmycket mjölk. För nu när han eller hon går ut för att cykla hem på "sin" cykel, så är den borta. Puts väck! Finito!
.. Då kan han stå där och huttra i regnet den fräcka jävlen!


MOHAHAHAHAA!!
Minnie, Minnie über alles - Tillbaks för att sparka alla stjärtar igen :D


Förkyld mama bear

Jag älskar Johan ♥


..Så nu vet ni det!


Läggdags actually!

Tittade på "Patrik 1,5" med Laura och Veronica, trevlans! Filmen var gööörmysig^^
Hittade en bild på mej från kickoffen - Om någon bryr sej :P

Blö.

Uttråkad till tusen. för sent på kvällen för att plugga - ingen inspiration till att plugga. Deppig, tjurig, orkar inte med någonting. Den som ändå fick sova tills det är dags för jullov.


http://www.youtube.com/watch?v=dP1Xq3wjLBU&feature=related




I don't want another heartbreak,
I don't need another turn to cry.
No, I don't want to learn the hard way
Baby,'Hello.' Oh no, 'Goodbye.'
But you got me like a rocket shootin' straight across the sky.

It's the way you love me,
It's a feelin' like this.
It's centrifugal motion,
it's that perpetual bliss.
It's that pivotal moment.
It's 'Ah, impossible.'
This kiss, this kiss.
Unstoppable.
This kiss, this kiss. 

It's the way you love me baby,
it's the way you love me darling, yeah.





DAMP^^

Jag är lite bögig just nu.. Saknar Johan och min mamma/pappa :(
Mitt schema resten av året tycks bli fullspäckat. Skit.
Ska snart på personalmöte, blir säkert massa snack ikväll. Hoppas att saker och ting blir bättre snart.
Nu ska jag.. hmm? Ja, vad ska jag?... jag kan renskriva mina anteckningar.


(Texten syns inte, men det är iallafall W.A.S.P)




Vet ni vad det värsta med att älska någon är?
Att i samma sekund som man inser att man älskar någon, så fattas även beslutet om att för alltid mer eller mindre tvingas gå runt med hjärtat utanför kroppen. Fett jobbigt! Enda trösten är att jag fick hans hjärta i utbyte ♥





NU ÅKER ADVENTSLJUSSTAKEN FRAM! :D

RSS 2.0