Länk till Tessan :)

http://www.ving.se/charteraccomodationinfo?ItemId=636&SelectedPackage=56_c3_BOJ4_ALBA2_VS1%3a3_H12c1_E3_MMAd201008293_BOJ8%3a2_VS2_711%3a&BookingQuery=2_BG3_MMAd201008291_3_BOJ8%3an0%3a2_42%3a42%3a1_3_SAB

Om den inte fungerar så gå via Ving.se, Sunny beach och sedan hotell Alba!




Ingen bra dag..

Usch, detta har inte varit någon särskilt bra dag.. Jag har inte känt mej särskilt tjock, och inte särskilt mycket har gått helt fel - men ändå känner jag mig allmänt deppig och ledsen.

Först och främst begrep jag ingenting på lektionen, sedan så har jag inte pluggat någonting själv idag. Jag åt sushi till lunch, det var dumt - dels för att det kostar pengar och dels för att jag släppte på min självdisciplin. Sedan när jag sprang så gick det inte särskilt bra. Det var jättekallt och jag hade för lite kläder på mig, vilket i sin tur gav mig jätteont i benhinnorna. Efter det så åt jag en ostmacka som gjorde mig illamående. Sedan så gick jag och Laura till ICA, och det var fortfarande skitkallt. Vi bestämde oss för att vi ville bli ekonomiskt oberoende och pratade om allt vi skulle göra för pengarna = Vi köpte en Joker-lott och skrev i egna nummer. Hoppas vi vinner nu, men så deppig som jag är så kommer dom snarare ringa och kräva pengar av oss för att vi satsade på fel nummer. Jag har en hemsk finne på hakan och imorgon ska vi skriva arbete hela dagen och jag vill bara hem!




In my heart I can still hear a beat for every time you kiss me
And when we're apart, I know how much you miss me
I can feel your love for me in your heart.

In your eyes, I can still see the look of the one who really loves me
The one who wouldn't put anything else in the world above me
I can still see love for me in your eyes, I still see the love ♥

Sådärja!

Då har man varit ute och sprungit igen. Det gick bra, men jag sprang inte riktigt lika mycket som jag brukar, var så trött efter jobbet igår så jag tog det ganska lugnt. Ville inte trötta ut mej fullständigt. Men jag sprang ändå så svetten lackade och endorfinerna rusade runt i kroppen. Väl hemma tränade jag armarna och ryggen också, min rygg blir allt starkare - Det märkte jag idag, skulle göra min ryggövningar, en av övningarna som vi kan kalla "bryggan" brukar alltid vara så jobbig för ryggen att jag får kramp. Men inte idag, det gick jättebra och jag orkade hålla ställning riktigt länge^^


Nu är det städning som står på schemat, överväger att gå till biblioteket och plugga lite sedan också - det går liksom bättre därinne eftersom man inte blir frestad att sätta sig vid datorn, städa, eller något annat mindre viktigt. Ja vi får se.. Nu ska jag iallfall ännu en gång påpeka hur mycket jag saknar Johan, jag vill bara hem just nu och önskar att han kunde få komma hit och röva hem mig ♥





I can see you with me when I'm older, all my lonely nights are finally over. You took the weight of the world off my shoulders, the world just goes away..


Oh, when you kiss me


I know you miss me, and when you're with me the world just goes away
The way you hold me, the way you show me that you adore me. Oh, when you kiss me


You are the one, I think I'm in love. Life has begun


I can see the two of us together, I know I'm gonna be with you forever
Love couldn't be any better ♥


Springtur

Fyfan va trött jag var imorse. Jag jobbade till tre, så var inte i säng förrän halv fyra. Gick upp kvart i nio för att gå på ett introduktionsmöte, tackolov att det inte var någon lång föreläsning! Introduktionen i Logistik var okej, jag tror det blir betydligt roligare än den där hemska Analysen :) På tal om Analysen så råkade jag klicka i "utlämningsställe" i Blekinge istället. Så jag har ändå ingen bok imorgon. Dumhuvud. Vilket iofs är skönt för då kan jag räkna vektor och titta igenom morgondagens föreläsning istället..

Fick tillbaka del två av mina teoriuppg i Maskinteknik också, 47/50 = 5:a :D Fan va bra jag är! Eller hur? ^^
Nu är det iallfall dags för en springtur, tre dagar i veckan var det ju, dessutom håller ryggen på att ta livet av mej idag - så det ska bli skönt att komma ut och skaka den rak igen.



Jag saknar Johan något alldeles förfärligt idag, jag vill bara hem och somna jämte honom, och spela röven av honom i Bonde-spelet!


HA!

Fan va duktig jag är. Har ju gett mig fan på att jag ska sitta minst en timme om dagen med vektorgeometrin. Trodde löftet skulle brytas idag, men icke! Jag satt typ två timmar på biblan efter Analysen. På tal om Analysen, fy faaan vilket sär vi har till räknelärare. Nej usch det var elakt, men vilken tönt då. Han stammade, sa; "typ" 14 gånger i samma mening, och hävdade att man fick gå på känsla när Laura frågade hur han visste att (x-1)^2 är en U formad kurva? Nu efter att ha läst i boken vet vi plötsligt att svaret är att alla x^2-kurovor ser ut så, och att man inte alls "går på känslan". Jävla stolle, nä vet ni vad. På torsdag går jag till Sigrids räknegrupp istället. Hon vet vad hon snackar om, och om hon inte gör det så försöker hon iallfall inte låtsas som om hon kan.

Nu ska jag börja med maten, och sedan sminka mej, klä mej och leta upp min pälsmössa. Ska jobba på puben ikväll, och vårt nya festgäng "tisdags-klubben" har anordnat After-ski night, varpå alla arbetande ikväll ska vara utstyrda i mössa och termobraller eller liknande.



FoodTajm!

Matdags

Håhåjaja, tycker dagen har gått sakta, vilket visselrigen är bra för då hinner man göra allt man måste. Håller på med lite mat just nu, ungsstekta grönsaker och oxfilé. Mamma och pappa skickade med mej lite^^ Asgott!


Har letat efter bikini kors och tvärs över internet. Varje år är det samma vånda, det ska provas, bytas, skämmas och provas igen. Jag tror tamejfan att jag ska sy en bikini i år. Hur svårt kan det vara? Jag har ingen stor byst och vill ändå ha en bandeau-bh, med vanlig hipstertrosa. Toppen görs ju antagligen bara av en rak bit tyg, vilken man kan snurra framtill så att den blir hjärtformad. Trosan sys väl efter ett par vanliga underbyxor som man gillar. ja det blir nog bra som fan det :D



Åh så skönt

Var ute och sprang nyss. Det var så skönt, även om det är väldigt jobbigt att springa när det ligger snö på marken. Fötterna belastas olika, man trampar snett och snubblar hela tiden. Det var iallfall skönt, och om man räknar med rygg och tricepsövningarna jag gjorde efteråt så har jag haft en hel timmes härligt motionspass^^
Detta ska jag verkligen fortsätta med, tre dagar i veckan. Måndag, onsdag och fredag!

Jag längtar nog lite till våren nu.. Det snöar utanför, vilket iofs är härligt men jag vill ha det lite varmare och ljusare - Iallafall häruppe i Växjö, här blir jag deprimerad så fort.



Resan är bokad nu, gud va mysigt det ska bli! Jag och Johan i bulgarien på sunny beach, fyrstjärnigt hotell och frukostbuffé ingår varje morgon^^ Shoppingen i bulgarien ska vara billig och bra, det finns mycket mat, fina stränder, våran Pool är enorm och det finns möjlighet till både massage och pankakor på stranden! Åh va jag längtar, dock ska jag ha en hel sommar först, eftersom resan till Sunny Beach inte går av stapeln förrän den 29.e augusti.
Men ändå - Ååh va mysigt det ska bli :D





















Nu ska jag äta en frökuse med ost, och sedan skall jag unna mej tio min i solariet så att jag är brun och fin när jag åker till Willys för att handla sedan^^

Johan♥

Ooh Sicken hora!

Har man en gång förbrukat ett förtroende så är det förbrukat. Han är en fitta och kommer antaligen så förbli. Jag har inget agg mot honom personligen och avskyr inte honom på något vis, jag känner inget behov av att hata honom och skrika elaka saker eller föstöra hans liv ;) men jag har heller inte ut någonting av att prata med honom. Det som irriterar mej är att såna människor vägrar släppa det och bara acceptera att inte alla människor kommer överrens och att alla människor faktiskt inte vill vara din vän. Blockera mej och kalla mig barnslig, men du har bara dig själv att skylla.


Man behandlar inte mig hursomhelst



Den enda man, som inte är av mitt eget kött och blod, som spelar någon som helst roll för mig är Johan. Godnatt Älskling ♥

Det gick urdåligt

Tentan gick inte alls bra, och som den lipsill jag är så sitter jag här kämpar mot tårarna. När det går såhär efter en tenta så känner jag mej alltid lika värdelös.. Varför varför varför kan inte jag klara det på första försöket? "Plugga mer" säger den obotlige optimisten, ja det begriper väl jag med! Men ingen annan som kuggar tycks bli så manodepressiv som jag. Jag önskar att jag inte vore en sån besvikelse som människa, och jag undrar varför ingen märker hur mycket jag vill klara det!!

Min pappa sa visserligen, som svar på mitt uttalande "Om man bedömde på viljestyrka hade jag fan fått VG i varena kurs", Pappa; "Hade man bedömt på vilja så hade du inte behövt tenta Minnie"

.. Men ändå sitter jag här, efter ännu en misslyckad tenta och önskar att jag vore så bra som jag vill vara
och att jag slapp känna mej så ledsen varje gång!



Nogdeppat!! Nu ska jag hem till Pia. Hon är snäll hon :)

Blixtvisit!

Nu är jag i växjö en snabbis. Har som sagt tenta imorgon, så jag anlände nyss till en tom och tyst lägenhet.
Sitter och synar alla mina mail och annat trams jag håller på med på internet.. Sedan ska jag koka en kopp te och köra en sista plugg timme eller två, sedan må det bära eller brista^^
Det får ju gå som det går, det jag kan det kan jag ju och det jag inte kan kommer jag inte få några poäng på :P
..Oavsett hur det går så ska det bli skönt att slippa tänka på tentan ett tag. Jag åker hem till blekinge igen imorgon efter tentan. Har inga lektioner förräns den 18.e men jag har så sjuuukt mycket att göra i maskinteknik och jag pluggar lika bra i hemmets lugna vrå, om inte bättre!

Som sagt, en kopp te och sedan slutspurten på pluggandet :)


Shiiieet!

Alltså hjälp vad mycket det finns att lära sig inom J.A.A.M.
För er som inte vet är det står J.A.A.M. för "Jävligt Abstrakt Algebraisk Matematik". Dessutom är litteraturen konstig med massa fel i facit och för att inte tala om alla stavfel! Nu har jag iallafall googlat fram vad Associativa-, Distributiva- resp. Kommutativa lagen innebär. Hur fan skulle jag veta det innan liksom? Står ingenting om det i boken och hey, jag fick fan bara G i matte A,B,C och D ^^

Imorgon smäller det iallafall, och jag tycker faktiskt att jag har varit ganska duktig i den här kursen :) Dock skulle jag nog börjat plugga meddetsamma jag kom hem på jullovet. Men vafan? VEM sitter och pluggar dagen innan julafton? Nej just det! Jag började plugga nyårsveckan - Alltså, jag har pluggat inför denna tentan i ungefär två veckor. Hade jag haft en vecka till så hade jag nog kunnat få godkänt - Men nu är jag ganska skeptisk..
Det känns okej, men "okej" är inte just, okej, på ett universitet. På gymnasiet räckte ett "okej" fan till VG. Nu är kraven så höga att "okej" kaaanske kan ge dej en 2.a i betyg :P

Anyway, vi får se hur det går imorgon. Jag har inget självförtroende så var beredd på allt.
Go Minnie, GO GO, go Minnie!




RSS 2.0